Verdenkt u een werknemer van onrechtmatig ziekteverzuim en wilt u daar onderzoek naar laten doen?

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Home » Ziekteverzuim onderzoek

Verdenkt u een werknemer van onrechtmatig ziekteverzuim en wilt u daar onderzoek naar laten doen? Dan is H.B. Investigations u graag van dienst. Als professioneel recherchebureau met jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor een diverse soorten werkzaamheden. Voorbeelden hiervan zijn onderzoek naar ziekteverzuim of alimentatiefraude en het opsporen van vermiste personen. H.B. Investigations uit Zevenbergen beschikt over de vereiste diploma’s en vergunningen en wordt erkend door het ministerie van Veiligheid en Justitie. Voor de controle van zieke werknemers komt u naar H.B. Investigations.

Onrechtmatig ziekteverzuim voorkomen door professioneel onderzoek

Als recherchebureau zijn wij onder andere gespecialiseerd in onderzoek naar ziekteverzuim. Zit een van uw werknemers ziek thuis en heeft u het gevoel dat hij of zij eigenlijk niet ziek is? Dan maakt u gebruik van de diensten van H.B. Investigations. Door observatie en onderzoek kunnen wij in de meeste gevallen binnen enkele dagen vaststellen of uw vermoedens juist waren. Vervolgens ontvangt u van ons een onderzoeksrapport met fotomateriaal. Op basis van het bewijsmateriaal kunt u desgewenst juridische stappen ondernemen tegen de werknemer.

Meer informatie?

Door ongeoorloofd ziekteverzuim te beletten kan een organisatie of bedrijf aanzienlijk besparen op onnodige kosten. Wilt u meer informatie over hoe H.B. Investigations onderzoek doet naar ziekteverzuim? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op door even te bellen naar 0168-338056.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.