Controle onder personeel

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Home » Werknemers controleren

H.B. Investigations uit Zevenbergen is u graag van dienst als u bepaalde werknemers van uw bedrijf of organisatie wilt laten controleren. Wij zijn een door het ministerie van Veiligheid en Justitie erkend recherchebureau dat u kunt inschakelen als u een van uw werknemers niet helemaal vertrouwt. Naast bedrijven kunnen ook particulieren bij ons terecht voor een breed scala aan diensten. Op basis van een gedegen en discreet onderzoek kunnen wij u in korte tijd duidelijkheid verschaffen over verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan het controleren van werknemers, opsporen van vermiste personen en onderzoek naar overspel.

Werknemers laten controleren door een erkend recherchebureau

Als u besluit om uw werknemers te laten controleren door H.B. Investigations bent u verzekerd van een persoonlijke en betrokken service op maat. Bedrijven en organisaties kunnen wij onder andere van dienst zijn met:

  • Controle op ziekteverzuim: het observeren van een medewerker waarvan u vermoedt dat hij of zij onrechtmatig ziek is;
  • Antecedentenonderzoek: het screenen van uw medewerkers door het verzamelen van een aanzienlijke hoeveelheid informatie;
  • Onderzoek naar schending concurrentiebeding: het controleren van een ex-medewerker die mogelijk het concurrentiebeding overtreden heeft.

Door uw werknemers te controleren schept u een stukje zekerheid voor uzelf en uw bedrijf. Mocht er daadwerkelijk iets niet in de haak zijn, dan kunt u eventueel juridische stappen ondernemen. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan telefonisch contact op met H.B. Investigations: 0168-338056.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.