Bij vermoedens van vreemdgaan schakelt u H.B. Investigations in voor een onderzoek.

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Home » Vreemdgaan onderzoek

Bij vermoedens van vreemdgaan schakelt u H.B. Investigations uit Zevenbergen in voor een onderzoek. Wij worden officieel erkend door het ministerie van Veiligheid en Justitie en voor onze werkzaamheden werken wij onder meer samen met deskundige partners op het gebied van advocatuur en cameratoezicht. Als professioneel recherchebureau heeft u bij ons de garantie op een betrouwbare, betrokken en persoonlijke service. Naast onderzoek naar vreemdgaan kunt u bij H.B. Investigations ook terecht voor het opsporen van vermiste personen en het controleren van zieke werknemers.

Vermoedens van vreemdgaan? Laat onderzoek doen!

Gedraagt uw partner zich plotseling anders dan normaal en heeft u het gevoel dat er een ander in het spel is? Laat H.B. Investigations dan onderzoek doen naar het mogelijke vreemdgaan. Tijdens een onderzoek hebben wij objectiviteit en discretie altijd hoog in het vaandel staan. Tijdens een kennismakingsgesprek maakt u uw vermoedens aan ons duidelijk en dan bepalen we samen welke stappen er ondernomen gaan worden. Op basis van een onderzoek van nieuwe media en sociale netwerken en observatie kan H.B. Investigations uw voorgevoel meestal binnen enige weken bevestigen of ontkrachten.

H.B. Investigations inschakelen?

Wilt u H.B. Investigations inschakelen voor een onderzoek naar vreemdgaan? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op met onze medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0168-338056.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.