Verzuimcontrole

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Home ยป Verzuimcontrole

Verzuimcontrole

Laat een verzuimcontrole uitvoeren zodra u vermoedt dat een van uw werknemers ziekteverzuim pleegt door zich onrechtmatig ziek te melden. Ziekteverzuim kan uw bedrijf immers heel wat geld kosten, zeker wanneer dit onrechtmatig opgenomen wordt. Schakel daarom een verzuimcontroleur in van H.B. Investigations uit Zevenbergen. Door middel van controle bij ziekte kunt u alle twijfels omtrent uw werknemers wegnemen en waar nodig de juiste stappen zetten om het probleem aan te pakken.

Door middel van verzuimcontrole bewijs vergaren van onrechtmatig ziekteverzuim

Heeft u het vermoeden dat een lid van uw personeel zich ziek heeft gemeld, zodat hij of zij even kan bijklussen of van een dagje vakantie kan genieten? Blijf dan niet zitten met uw twijfels omtrent onrechtmatig ziekteverzuim en schakel H.B. Investigations in voor het verzamelen van bewijsmateriaal. Wij zijn immers gespecialiseerd om bedrijven te helpen met een diepgaande ziekteverzuim controle.

Grondige en discrete controle bij ziekte door een ervaren verzuimcontroleur

U kunt van onze medewerkers een grondige verzuimcontrole verwachten, waarbij ze uw personeelslid bij ziekte discreet observeren. Wij zijn een erkend recherchebureau, wat betekent dat u een correct onderzoek kunt verwachten om het ziekteverzuim van uw werknemers te controleren. Hierbij houden we vervolgens ook rekening met de relevante wetgevingen, zoals die rond de privacy.

Ontvang relevante bewijsrapportage bij de controle van een zieke werknemer

Aan het einde van de verzuimcontrole bezorgt de verzuimcontroleur u een uitgebreid verslag van het ziekteverzuim onderzoek. Dit kan onder andere foto- of beeldmateriaal bevatten aangezien H.B. Investigations samenwerkt met bedrijven gespecialiseerd in cameratoezicht. Ook werken we bij het controleren van uw werknemers samen met bedrijven in de advocatuur en accountancy. Bij de vergaring van het bewijs wordt erop gelet dat het aan de meest recente wetgeving voldoet. Zo ontvangt u bij onrechtmatig ziekteverzuim rechtsgeldig bewijs van onze verzuimcontroleur. Dit kunt u inzetten wanneer u juridische stappen onderneemt.

Krijg weer vertrouwen in uw personeel

Dankzij onze grondige verzuimcontrole hoeft u nooit meer te twijfelen of het ziekteverzuim van uw werknemers wel rechtmatig is. Aarzel niet wanneer u twijfelt of een zieke werknemer wel echt ziek is en laat een controle uitvoeren. Daarnaast rekent u op H.B. Investigations om andere twijfels omtrent uw personeel weg te nemen. Zo voeren we ook antecedentenonderzoeken uit naar toekomstige en huidige werknemers, controleren we de schending van het concurrentiebeding en onderzoeken we diefstal op de werkvloer. Wilt u ook zekerheid over het gedrag en de eerlijkheid van uw werknemers? Bel ons dan voor meer informatie of een afspraak op het telefoonnummer 0168 33 80 56.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.