Verduistering controle

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

[yoast-breadcrumb]

Wilt u een verduistering controle laten uitvoeren omdat u vermoedt dat iemand zich geld of andere eigendommen van u heeft toegeëigend? Maak dan gebruik van de diensten van H.B. Investigations uit Zevenbergen. Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van werknemers. Daarnaast kunnen zowel bedrijven als particulieren gebruikmaken van onze diensten.

Laat een grondige verduistering controle uitvoeren

Als u vermoedt dat een van uw werknemers geld verduistert van uw bedrijf, kunnen wij een grondige verduistering controle uitvoeren. Dit houdt in dat we onderzoeken en observeren. Bovendien werken we samen met organisaties gespecialiseerd in cameratoezicht en houden we ons aan de wetgeving omtrent privacy. Hierdoor ontvangt u aan het einde van onze verduistering controle een grondig rapport met bruikbaar bewijs. Indien er verduistering heeft plaatsgevonden, kunt u dus de nodige juridische stappen ondernemen. Schakel daarom H.B. Investigations in voor een verduistering controle wanneer u verduistering vermoedt, op de werkvloer of in uw privéleven.

Laat ons u helpen

Wij zijn een erkend recherchebureau dat verscheidene diensten aanbiedt voor zowel particulieren als bedrijven. Zo bieden we klanten antecedentenonderzoeken, hulp bij alimentatiefraude, helpen we bij het zoeken naar vermiste personen en meer. Als u meer informatie wenst of graag meteen een afspraak maakt, kunt u bellen met een van onze medewerkers op 0168 33 80 56.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.