Voor onderzoek naar de schending van een concurrentiebeding schakelt u H.B. Investigations in.

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Home » Schending concurrentiebeding

Schending van het concurrentiebeding

Voor een onderzoek naar de schending van het concurrentiebeding schakelt u H.B. Investigations uit Zevenbergen in. Als officieel erkend recherchebureau werken wij altijd volgens de wet- en regelgeving voor recherchebureaus en particuliere beveiligingsorganisaties. Ons bureau beschikt over alle vereiste vergunningen en diploma’s en wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u uitstekend van dienst te zijn. Reken op ons recherchebureau voor een betrouwbare controle van de schending van een concurrentiebeding waarbij u altijd verzekerd bent van een betrokken en persoonlijke service op maat.

Deskundig onderzoek naar de schending van het concurrentiebeding

Binnen de zakenwereld wordt voor functies in de arbeidsovereenkomst een relatie- en/of concurrentiebeding opgenomen. Of een ex-medewerker van uw bedrijf of organisatie zich hier ook daadwerkelijkheid aan houdt, is niet altijd eenvoudig te controleren. Heeft u het vermoeden dat een voormalig werknemer uw klanten benadert? Of dat hij of zij andere activiteiten verricht die het concurrentiebeding schenden? Laat H.B. Investigations dan een controle uitvoeren om erachter te komen of er daadwerkelijk sprake is van een schending van het concurrentiebeding. Op basis van dynamische en statische observaties en een achtergrondonderzoek wordt de ex-werknemer gecontroleerd. U krijgt van ons een uitgebreid onderzoeksrapport en vervolgens bepaalt u zelf of u juridische stappen gaat ondernemen.

Voorkom schade aan uw bedrijf met een controle op het concurrentiebeding

Een concurrentiebeding wordt gebruikt om te voorkomen dat voormalige werknemers gebruikmaken van uw kennis en klantbestand. Dit kan u namelijk veel geld kosten. Daarom is een controle van het concurrentiebeding van uiterst belang zodra u een vermoeden heeft van enige vorm van schending. Door H.B. Investigations in te schakelen voor controles van het concurrentiebeding, kunt u het vermoeden bevestigen of ontkrachten dat een huidige medewerker of ex-medewerker uw klanten benadert of op andere manieren zijn of haar contract schendt.

Maak een afspraak

U schakelt ons niet alleen in voor de controle van een concurrentiebeding, maar ook voor:

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers op het volgende nummer: 0168 33 80 56.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.