Recherchebureau in Brabant

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Home ยป Recherchebureau Brabant

H.B. Investigations is een professioneel recherchebureau dat gevestigd is in Brabant. Wij worden officieel erkend door het ministerie van Veiligheid en Justitie en wij hebben alle kennis en kunde in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Door ons brede scala aan werkzaamheden kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht. Als betrouwbaar recherchebureau kunt u bij H.B. Investigations in Brabant rekenen op een betrokken en persoonlijke service op maat.

Diensten van recherchebureau H.B. Investigations in Brabant

Heeft u het vermoeden dat een van uw zieke werknemers niet echt ziek is? Of is er iemand uit uw naaste omgeving vermist en wilt u deze persoon laten opsporen? In beide gevallen schakelt u H.B. Investigations in. Daarnaast bieden wij diverse andere diensten aan, waaronder:

  • https://www.hbinvestigations.nl/opsporen-vermiste-personen/Alimentatieonderzoek: het verzamelen van juridisch erkend bewijsmateriaal als de vermoedens bestaan dat alimentatie niet wordt betaald of onrechtmatig verkregen is;
  • Onderzoek naar stalking: het verzamelen van juridisch erkend bewijsmateriaal waarmee de activiteiten van een stalker gestopt kunnen worden;
  • Antecedentenonderzoek: het verzamelen van gegevens over een bepaald persoon en het screenen van werknemers;
  • Onderzoek naar concurrentiebeding: controleren of een ex-medewerker het concurrentiebeding heeft overtreden.

Bent u benieuwd wat recherchebureau H.B. Investigations in Brabant allemaal voor u kan betekenen? Of heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0168-338056.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.