Privé detective inschakelen

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Home » Privé detective inschakelen

Heeft u al een tijdje naar een privé detective gezocht die u in de omgeving van Breda kunt inschakelen, maar heeft u er nog geen kunnen vinden? Dan is H.B. Investigations uit Zevenbergen u graag van dienst. Wij zijn een recherchebureau dat officieel erkend wordt door het ministerie van Veiligheid en Justitie. Door onze jarenlange ervaring en onze kennis van zaken kunnen wij particulieren en bedrijven een breed scala aan diensten aanbieden. U kunt H.B. Investigations inschakelen als privé detective in de regio Breda, de rest van Nederland en zelfs in het buitenland.

Privé detective inschakelen bij wantrouwen op de werkvloer

Als er binnen uw bedrijf of organisatie iets gebeurt dat u niet vertrouwt, is het inschakelen van een privé detective raadzaam. Zo maakt u een eind aan onduidelijkheid en kunt u eventueel juridische stappen ondernemen tegen een werknemer. Bedrijven kunnen bij H.B. Investigations onder meer terecht voor:

Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor controle van de buitendienst, onderzoek bij fraude en nog veel meer. Voor onderzoek en observatie werken wij samen met verschillende partners op het gebied van accountancy, advocatuur en cameraobservatie.

Privé detective gevestigd in de buurt van Breda

Het kantoor van privé detective H.B. Investigations is gevestigd in de buurt van Breda, maar bedrijven en particulieren kunnen in heel Nederland van onze diensten gebruikmaken. Particuliere opdrachtgevers zijn wij onder andere van dienst met:

  • Onderzoek naar stalking: het verzamelen van juridisch erkend bewijsmateriaal waarmee de activiteiten van een stalker een halt toegezegd kunnen worden;
  • Opsporen van vermisten personen: professionele hulp bij de zoektocht naar de verdwijning van een familielid, vriend of andere naaste;
  • Alimentatieonderzoek: het verzamelen van juridisch erkend bewijsmateriaal als alimentatie onrechtmatig verkregen is of als alimentatie niet betaald wordt.

Onze deskundige medewerkers nemen bij een onderzoek of observatie altijd objectiviteit en discretie in acht.

Vragen? Neem contact op!

Het maakt niet uit of u voor een korte of lange periode naar een betrouwbare privé detective heeft gezocht, u heeft deze nu gevonden. Heeft u nog vragen over onze werkzaamheden? Of wilt u ons recherchebureau nabij Breda inschakelen als privé detective? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 0168 33 80 56. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.