Privé detective alimentatie

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

[yoast-breadcrumb]

Zoekt u een privé detective vanwege een zaak omtrent alimentatie, maar heeft u nog geen geschikt recherchebureau kunnen vinden? H.B. Investigations uit Zevenbergen is u graag van dienst. Sinds jaar en dag helpen wij particulieren en bedrijven met diverse zaken die zij zelf niet opgelost krijgen. Welke kwestie krijgt u momenteel niet opgehelderd? Wij helpen u daar graag bij.

Privé detective voor zaken omtrent alimentatie

Zit u met een vraagstuk omtrent alimentatie en wilt u een privé detective inschakelen om deze zaak op te lossen? Maak dan eens kennis met H.B. Investigations. Ons recherchebureau is erkend door het ministerie van Veiligheid en Justitie en staat ingeschreven onder het POB-nummer 870. Hiermee garanderen we u dat onze medewerkers kennis van zaken hebben en bovendien de huidige wet- en regelgeving respecteren. Wij gaan professioneel te werk, zonder de privacy van mensen te schaden.

Verkrijgen van bewijsmateriaal

Bij het verzamelen van bewijsmateriaal gaan wij heel zorgvuldig te werk. Na het verrichten van ons onderzoek, ontvangt u een uitgebreid onderzoeksverslag. Indien mogelijk, ontvangt u ook fotomateriaal. Het is voor u ook goed om te weten dat wij nauw samenwerking met specialisten op het gebied van accountancy, cameratoezicht en advocatuur. Dankzij ons netwerk weten wij iedere zaak op te helderen en dankzij onze zorgvuldige werkwijze komen we met rechtsgeldig bewijs.

Informatie over onze diensten

H.B. Investigations is uw privé detective bij zaken omtrent alimentatie. Daarnaast rekent u ook op ons bij vermoedens van stalking, fraude en meer. Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten en zou u graag wat meer informatie willen ontvangen. Bel in dat geval even naar 0168 33 80 56. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.