Opsporing van vermiste personen

[yoast-breadcrumb]

Opsporing van vermiste personen

H.B. Investigations voert een breed scala aan werkzaamheden uit betreffende opsporing van vermiste personen. Dit kan gaan van familievervreemding en vroegere vrienden die u uit het oog verloren bent tot een plotselinge verdwijning van een naaste. Wij helpen u graag met de zoektocht naar een bepaald persoon op basis van een persoonlijk gesprek. Hierbij wordt bepaald wat de slagingskansen zijn en welke stappen er eventueel ondernomen gaan worden. Bij iedere situatie kunt u rekenen op onze objectiviteit en discretie.

Helaas is de realiteit dat sommige mensen niet gevonden of herenigd willen worden. Wij spelen altijd open kaart met de vermiste persoon voordat er informatie wordt doorgegeven.

Kindontvoering

H.B. Investigations spoort ook kinderen op die ontvoerd zijn door een van de ouders. Hiervoor gaan wij ook ver over de landsgrenzen. Dankzij onze nauwe samenwerking met het Internationaal Expertisecentrum Kinderontvoering (IECK) hebben wij families kunnen herenigen. Kijk voor meer informatie ook op www.kinderontvoering.nl.

Voor elk soort opsporing van vermiste personen kunt u H.B. Investigations inschakelen. Wij vertellen u graag meer over onze werkzaamheden, de juridische stappen die u zelf dient te ondernemen en wat wij voor u kunnen betekenen. Maak een afspraak door te bellen naar 0168-338056 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie. U kunt bouwen op H.B. Investigations.

U

Opsporing van vermiste personen

H.B. Investigations voert een breed scala aan werkzaamheden uit betreffende opsporing van vermiste personen.

x

Objectief en discreet

Bij iedere situatie kunt u rekenen op onze objectiviteit en discretie.

Kindontvoering

H.B. Investigations spoort ook kinderen op die ontvoerd zijn door een van de ouders. Hiervoor gaan wij ook ver over de landsgrenzen.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.