Opsporen vermiste personen

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Home ยป Opsporen vermiste personen

Opsporen vermiste personen

H.B. Investigations uit Zevenbergen is een recherchebureau dat gespecialiseerd is in het opsporen van vermiste personen. Het is natuurlijk verschrikkelijk als een goede bekende van u plotseling verdwijnt en u niet weet wat er aan de hand is. Op dat moment schakelt u H.B. Investigations in. Wij worden officieel erkend door het ministerie van Veiligheid en Justitie en hebben alle kennis en ervaring in huis om u uitstekend van dienst te zijn. Ook als u denkt dat de persoon in kwestie naar het buitenland is vertrokken, kunt u bij ons terecht. Het opsporen van vermiste personen doen wij namelijk zowel in Nederland als in het buitenland.

Opsporen van vermiste personen door een gespecialiseerd recherchebureau

Of het nu gaat om een abrupte verdwijning van een naaste, familievervreemding of een vroegere vriend die u uit het oog verloren bent, voor het opsporen van vermiste personen moet u bij H.B. Investigations zijn. Op basis van een persoonlijk gesprek wordt samen met u bepaald wat de slagingskans is en welke stappen er ondernomen worden. Wij hebben ook ervaring met het opsporen van kinderen die mogelijk ontvoerd zijn door een van de ouders. In het verleden hebben wij al diverse families herenigt. Mede dankzij onze hechte samenwerking met het Internationaal Expertisecentrum Kinderontvoering.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat H.B. Investigations voor u kan betekenen bij het opsporen van vermiste personen? Of wilt u gebruikmaken van onze andere diensten, zoals onderzoek bij stalking, alimentatiefraude of verduistering van eigendommen? Neem dan contact op met onze medewerkers door te bellen naar 0168 33 80 56. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.