Dankzij H.B. Investigations weet u waar u staat

[yoast-breadcrumb]

Dankzij H.B. Investigations weet u waar u staat.

Onze werkzaamheden voor bedrijven die extra observatie nodig hebben.

H.B. Investigations voert een breed scala aan werkzaamheden uit voor bedrijven die meer observatie nodig hebben. Denkt u hierbij aan diefstal, controle van buitendienstmedewerkers, concurrentiebeding en vandalisme. Wij verzamelen objectief, overtuigend bewijs dat daarnaast juridisch erkend wordt. Dit is niet het geval als u zelf bewijsmateriaal verzamelt. Dankzij H.B. Investigations kunt u stappen ondernemen om wanpraktijken binnen uw onderneming een halt toe te roepen.

Helaas kloppen veel bedrijven laat aan omdat men toch wil vertrouwen op werknemers, zeker als het aankomt op familieverband. Wij nemen graag uw twijfels weg zodat u uw vertrouwen kunt herwinnen. Wij werken nauw samen met accountancykantoren en bedrijven gespecialiseerd in cameratoezicht. Zo is het mogelijk dat u binnen 14 dagen een reëel inzicht hebt in de situatie binnen uw bedrijf.

Bespaar geld en maak een einde aan diefstal. Neem contact op met H.B. Investigations als u extra observatie nodig hebt binnen uw bedrijf. U kunt ons telefonisch bereiken op 0168-338056 of het contactformulier invullen op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om alle opties met u door te nemen.

U

Extra observatie

H.B. Investigations voert een breed scala aan werkzaamheden uit voor bedrijven die meer observatie nodig hebben.

x

Objectief en discreet

Bij iedere situatie kunt u rekenen op onze objectiviteit en discretie.

Diefstal, concurrentiebeding, vandalisme etc

Wij verzamelen objectief, overtuigend bewijs dat daarnaast juridisch erkend wordt.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.