Ik word gestalkt

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Home » Ik word gestalkt

‘Ik word gestalkt en ik vraag me af wat ik nu moet doen’. Als dit op u van toepassing is, dan schakelt u het best direct H.B. Investigations in. Wij zijn een door het ministerie van Veiligheid en Justitie erkend recherchebureau dat u van dienst kan zijn met verschillende werkzaamheden. U kunt bij ons onder meer terecht voor onderzoek naar stalking, opsporing van vermiste personen en controle op ziekteverzuim. Als ervaren bureau zijn wij exact op de hoogte van de huidige wetgeving en de regels omtrent het rechtmatig verkrijgen van bewijsmateriaal.

‘Ik word gestalkt en ik vraag me af wat ik nu moet doen’

Het is ontzettend vervelend als u het gevoel heeft of zeker weet: ‘ik word gestalkt’. Doordat u wordt lastiggevallen, kunt u het gevoel krijgen dat u geen controle meer heeft over uw eigen leven. Stalking en ongewenste intimiteiten zijn echter niet eenvoudig te bewijzen en daardoor is het niet altijd zeker dat de politie u kan helpen. Op basis van ons onderzoek kunt u afrekenen met de activiteiten van uw stalker. Wij verzamelen voor u de informatie en het bewijsmateriaal dat u nodig heeft om verdere juridische stappen te ondernemen.

Aangifte of confrontatie

Na het onderzoek ontvangt u van ons een uitgebreid rapport en dan bepaalt u zelf of u aangifte wilt doen of de stalker wilt confronteren met het bewijs dat H.B. Investigations uit Zevenbergen heeft verzameld. Heeft u nog vragen over het onderzoek dat wij doen nadat u ons vertelt ‘ik word gestalkt’? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers door te bellen naar 0168 33 80 56. Wordt u niet gestalkt, maar heeft u wel een privé detective nodig, bijvoorbeeld omdat u vermoedt dat uw partner vreemdgaat of dat u te veel alimentatie aan uw ex-partner betaalt? Ook dan staan wij voor u klaar met een professionele en betrokken service.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.