H.B. Investigations: herwin uw gevoel van veiligheid

[yoast-breadcrumb]

H.B. Investigations: herwin uw gevoel van veiligheid.

Juridisch erkend onderzoek voor personen die gestalkt worden.

Gestalkt worden is verschrikkelijk vervelend omdat u niet alleen lastig gevallen wordt, maar ook het gevoel kunt hebben dat u geen controle meer hebt over uw eigen privéomgeving. Helaas is het ontzettend moeilijk om de politie in te schakelen bij ongewenste intimiteiten omdat deze zeer moeilijk te bewijzen zijn. Met het onderzoek van H.B. Investigations kunt u een einde maken aan de activiteiten van een stalker en juridisch erkend bewijsmateriaal verkrijgen om verdere stappen te ondernemen.

Omdat wij geregistreerd staan bij het ministerie van Justitie (onder POB-nummer 870) zijn wij op de hoogte van wetgeving en of bewijsmateriaal rechtmatig bruikbaar is. Daarnaast weet u dankzij deze registratie dat u te maken hebt met een professioneel bedrijf waar u op kunt vertrouwen.

We lichten mensen die gestalkt worden altijd volledig in over alle verkregen informatie en bewijs met een uitgebreide rapportage. Het is aan u of u vervolgens de confrontatie aangaat en aangifte wilt doen. Wij zullen de stalker nooit buiten uw medeweten aanspreken. Herwin het veilige gevoel binnen uw privésfeer en maak een einde aan intimidatie en pesterijen. H.B. Investigations staat graag voor u klaar. Bel ons op 0168-338056 of vul het contactformulier in op deze website voor meer informatie over onze werkzaamheden.

U

Gestalkt worden

Juridisch erkend onderzoek voor personen die gestalkt worden.

x

Objectief en discreet

Bij iedere situatie kunt u rekenen op onze objectiviteit en discretie.

Professioneel en betrouwbaar

Omdat wij geregistreerd staan bij het ministerie van Justitie zijn wij op de hoogte van wetgeving en of bewijsmateriaal rechtmatig bruikbaar is.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.