Fraude werknemer

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Home ยป Fraude werknemer

Fraude werknemer

Fraude door een werknemer, u hoort er vaak verhalen over. Vermoedt u ook dat een van uw werknemers fraude pleegt of u besteelt? Blijf dan niet met twijfels zitten en schakel H.B. Investigations uit Zevenbergen in om uw personeelslid te onderzoeken. Fraude van een werknemer komt in vele vormen voor, zoals valsheid in geschriften of het niet naleven van de werktijden of oplichting en kan uw bedrijf heel wat schade berokkenen. Het is echter niet eenvoudig om een werknemer van fraude te beschuldigen zonder bewijs. Reken daarom op ons recherchebureau om een grondig onderzoek uit te voeren.

Een grondig onderzoek naar fraude door een werknemer

H.B. Investigations gaat objectief en professioneel te werk. Daarbij werken we onder meer samen met gespecialiseerde cameratoezichtbedrijven zodat we u foto- of beeldmateriaal kunnen bezorgen dat mogelijke fraude door uw werknemer bewijst. Verder zijn onze medewerkers op de hoogte van de relevante regel- en wetgevingen en onderzoeken ze uw werknemers op een correcte manier. U kunt dus steeds rekenen op onze expertise. Dit geldt ook voor onze andere diensten voor bedrijven, zoals een antecedentenonderzoek of een onderzoek naar de schending van het concurrentiebeding.

Maak een afspraak en vermijd fraude

Wilt u service op maat ontvangen om fraude bij een werknemer te onderzoeken? Wilt u een grondige controle waarbij bruikbaar bewijs wordt geleverd van fraude en andere wanpraktijken? Neem dan contact op met H.B. Investigations door te bellen naar 0168 33 80 56. Ook voor vragen omtrent onze werkwijze en diensten kunt u ons op dit nummer bellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.