Diefstal op het werk

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Home » Diefstal op het werk

Diefstal op het werk

Vermoedt u dat er door uw personeel diefstal gepleegd wordt op het werk? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten uitzoeken. Schakel hiervoor een professioneel en betrouwbaar recherchebureau in, zoals H.B. Investigations. Sinds jaar en dag brengen wij verheldering in zaken omtrent diefstal, overspel, stalking, vermissing en meer. Wij zijn zowel door particulieren als door bedrijven in te schakelen. Voor welke kwestie heeft u ons nodig? Laat het ons weten. Wij zijn u graag van dienst.

Krijg meer controle op diefstal op het werk door personeel

Diefstal op het werk, dat ziet u liever niet gebeuren natuurlijk. Jammer genoeg komt diefstal op de werkvloer in de praktijk regelmatig voor. Zo’n kwestie wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgehelderd hebben door een betrouwbare privé detective. Ons recherchebureau is door het ministerie van Veiligheid en Justitie erkend, onder hethttps://www.hbinvestigations.nl/prive-detective-inschakelen/ POB-nummer 870. Hiermee tonen wij aan dat klanten op onze expertise en professionele aanpak kunnen rekenen. Wij zijn op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving omtrent privacy en leven deze vanzelfsprekend na. Na het onderzoek dat wij hebben verricht, ontvangt u dan ook een uitgebreid en rechtsgeldig rapport, eventueel aangevuld met fotomateriaal.

Discreet onderzoek naar diefstal op de werkvloer

Bedrijven vertrouwen hun personeel vaak volledig, waardoor er bij diefstal op de werkvloer dikwijls te laat aan de bel wordt getrokken. Twijfelt u over de betrouwbaarheid van een bepaalde werknemer? Of heeft u het vermoeden dat er binnen uw organisatie gestolen wordt? In beide gevallen schakelt u het best zo snel mogelijk ons recherchebureau in voor een diefstal controle. Onze deskundige medewerkers verzamelen binnen twee weken overtuigend en objectief bewijs waarmee wij uw twijfels wegnemen of bevestigen. Voor deze diefstal controle werken wij samen met accountancykantoren en bedrijven die gespecialiseerd zijn in cameratoezicht.

Juridisch erkend bewijsmateriaal

Naast onderzoek naar diefstal op de werkvloer door personeel, schakelt u ons ook eenvoudig in voor controle van uw buitendienst, antecedentenonderzoek en onderzoek naar schending van concurrentiebeding. Het bewijsmateriaal dat wij verzamelen wordt juridisch erkend en kunt u gebruiken om gerechtelijke stappen te ondernemen. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met H.B. Investigations uit Zevenbergen door even te bellen naar 0168 33 80 56.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.