Controle zieke werknemer

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Home » Controle zieke werknemer

Voor de controle van een zieke werknemer schakelt u H.B. Investigations in

Wij zijn een professioneel recherchebureau dat officieel erkend wordt door het ministerie van Veiligheid en Justitie. U kunt ons inschakelen voor een breed scala aan werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan controle van een zieke werknemer, de opsporing van vermiste personen en onderzoek naar alimentatiefraude. Wij beschikken over jarenlange ervaring en hebben de benodigde vergunningen en diploma’s. Als u een betrouwbaar bureau zoekt voor het controleren van ziekteverzuim, dan moet u bij H.B. Investigations zijn.

Controle en observatie van een zieke werknemer

H.B. Investigations is onder meer gespecialiseerd in de controle van een zieke werknemer. Heeft u het gevoel dat een van uw werknemers onrechtmatig met ziekteverzuim is? En wilt u controleren of hij of zij daadwerkelijk ziek thuis zit? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij observeren de werknemer in kwestie en doorgaans kan er binnen enkele dagen vastgesteld worden of uw twijfels terecht waren. Van het uitgevoerde onderzoek ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage met fotomateriaal. Op basis hiervan kunt u eventueel juridische stappen ondernemen.

Vragen? Neem contact op!

Het voorkomen van ongeoorloofd ziekteverzuim bespaart een bedrijf of organisatie een aanzienlijke hoeveelheid geld. Heeft u nog vragen over de controle van een zieke werknemer door H.B. Investigations? Neem dan via 0168-338056 telefonisch contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.