Uitgebreid en discreet antecedentenonderzoek

Home » Antecedentenonderzoek

Antecedentenonderzoek laten uitvoeren door H.B. Investigations

Voor zowel particulieren als bedrijven kan H.B. Investigations een antecedentenonderzoek uitvoeren. Hiermee vermijdt u vervelende verrassingen in de toekomst, doordat u meer te weten komt over de achtergrond van bepaalde personen. Indien u bijvoorbeeld ernstige twijfels heeft bij (toekomstige) relaties van uw kinderen, ouders of andere familieleden kunnen wij voor u een achtergrondcheck uitvoeren. Voor werkgevers kan er onderzoek gedaan worden naar het verleden van sollicitanten en nieuwe medewerkers. Iedereen heeft een verleden, dat in sommige gevallen angstvallig verborgen wordt gehouden. Wij vinden voor u uit wat voor vlees u in de kuip heeft.

Uitgebreid en discreet antecedentenonderzoek

Als u echt wilt weten met wie u in zee gaat of dat de nieuwe partner van een familielid zuivere bedoelingen heeft, dan is een antecedentenonderzoek zeker aan te bevelen. Het onderzoek wordt gedaan door gerichte observatie, discreet buurtonderzoek en in het geval van particulieren het controleren van vroegere activiteiten, zoals opleiding en werk. Bij werknemers screenen wij een aantal essentiële gegevens die aangegeven zijn in een cv, zoals opleiding en vorige werkgevers. Zo bieden wij snel inzicht in de ware identiteit van personen en kunnen wij uw twijfels wegnemen.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Schakel H.B. Investigations in voor een antecedentenonderzoek en neem het zekere voor het onzekere. U kunt ons bureau telefonisch bereiken op 0168 33 80 56 of het contactformulier invullen op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden voor een onderzoek met u te bespreken. Ook kunt u op ons rekenen wanneer u vermoedens heeft van diefstal op de werkvloer of het ziekteverzuim van uw werknemers wilt controleren.

U

Antecedentenonderzoek

Voor zowel particulieren als bedrijven kan H.B. Investigations antecedentenonderzoek uitvoeren.

x

Objectief en discreet

Bij iedere situatie kunt u rekenen op onze objectiviteit en discretie.

Achtergrondcheck uitvoeren

Vermijd vervelende verrassingen in de toekomst, door meer te weten te komen over de achtergrond van bepaalde personen.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.